Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-05@15:18:48 GMT

سگ کشی در تیران صدای مردم را درآورد

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۸۵۳۶۶

سگ کشی در تیران صدای مردم را درآورد

مجمع فعالان محیط زیست کشور در نامه‌ای به دادستان عمومی شهرستان تیران و کرون خواستار جلوگیری از کشتار بی‌رحمانه سگ‌های بدون صاحب توسط ماموران شهرداری در این شهرستان شدند.

مهدی دادخواه، نماینده مجمع فعالان زیست محیطی کشور در تیران در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با بیان اینکه کشتار بی‌رحمانه سگ‌های بدون صاحب در این شهرستان از یک سال پیش تاکنون ادامه داشته است، اظهار کرد: شهرداری تیران این اقدام ناپسند را به یکی از شرکت‌های وابسته به نام شرکت توسعه عمران که در زمینه جمع آوری پسماند فعالیت می‌کند، واگذار کرده است و عوامل این شرکت نیز سگ‌های بدون صاحب را به فجیع‌ترین روش می‌کشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه آمار دقیقی از تعداد سگ‌های کشته شده در دست نیست، ادامه داد: در گذشته به سگ‌ها سَم می‌خوراندند که این موضوع را ما می‌دانستیم اما چون پیش تر نمی‌توانستیم مدارک و مستندات جمع آوری کنیم امکان اثبات ادعای خود را نداشتیم.

مدیرعامل سازمان مردم نهاد دوستداران محیط زیست شهرستان تیران و کرون با اشاره به اینکه سال گذشته با دستور شهردار این شهر برای زنده گیری و جمع‌آوری سگ‌های بدون صاحب سلاح بیهوشی خریداری و در اختیار اوامر شهرداری قرار گرفت، گفت: تاکنون از سلاح بی هوشی برای جمع آوری سگ‌ها استفاده نشده و این موجودات را در ملأ عام در جلوی دیدگان مردم، کودکان و نوجوانان زنده کشی و با خودروی حمل زباله به مکانی نامعلوم منتقل می‌کنند.

دادخواه با بیان اینکه برای جمع آوری سگ‌های بدون صاحب به نقاهتگاه نیاز است، خاطرنشان کرد: احداث یک نقاهتگاه در تیران برای انتقال، تأمین آب و غذا، واکسیناسیون، معالجه، عقیم سازی سگ‌ها و در نهایت رهاسازی یا واگذاری آنها به افرادی که خواستار نگهداری سگ هستند می‌توانند به حل این معضل کمک کنند. سال گذشته فرمانداری تیران پنج هزار متر زمین برای ایجاد نقاهتگاه واگذار کرد اما شهرداری حاضر نیست هزینه‌ای کشتن سگ‌ها را برای فنس کشی این زمین اختصاص دهد تا برای همیشه بدون کشتار سگ‌ها معضل رفع شود.

این فعال محیط زیست افزود: شهرداری تیران برای کشتن هر قلاده سگ بسته به توافق با فردی که سگ می‌کشد ۴۰ تا ۶۰ هزار تومان پول می‌دهد ما به شهرداری گفتیم سه ماه این بودجه را که به سگ کشی اختصاص داده‌اید برای فنس کشی نقاهتگاه کمک کنید اما هنوز نپذیرفتند.

دادخواه به نامه اعتراضی این نهاد به دادستان این شهرستان در واکنش به کشتار بی‌رحمانه سگ‌ها اشاره کرد و گفت: با تقدیم این شکوائیه از دادستان شهرستان خواستار ورود و رسیدگی به این موضوع شدیم و امیدوارم که پیگیری‌ها در این زمینه به نتیجه برسد.

به گزارش، ایمنا متن نامه مدیرعامل مجمع فعالان محیط زیست کشور به دادستان شهرستان تیران و کرون را در ادامه می‌خوانید:

" جناب آقای عباسی، دادستان محترم شهرستان تیران
با سلام و احترام

برابر گزارشات واصله به مجمع فعالان زیست محیطی کشور (انجمن حمایت از حیوانات و محیط زیست ایران) اخیراً شهرداری شهر تیران اقدام به زنده گیری غیراصولی، کشتار و آزار و اذیت سگ‌های بلا صاحب کرده است و به موجبات این عمل غیرکارشناسی حتی در برخی موارد خفگی و فلج شدن این حیوانات زبان بسته را در پی داشته که با اعتراض شدید مردم محلی و دوستداران حیوانات در فضای مجازی روبرو شده است.

پیرو بخشنامه‌ای که اردیبهشت ماه سال جاری از سوی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور به کلیه استانداری‌ها ابلاغ شده، بر رعایت حقوق حیوانات و پرهیز از برخوردهای غیراصولی در این زمینه از سوی شهرداری‌ها تاکید شده است.

همچنین رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور بر بهره گیری از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد در اجرای بهینه طرح ساماندهی سگ‌های بلا صاحب از جمله در زمینه درمان، غذا رسانی، عقیم سازی و سایر امور مربوطه و دریافت پیشنهادهای تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد در سطح شهرها در جهت تکمیل و بهبود روش‌های اجرایی فعلی و دستورالعمل ابلاغی و اطلاع رسانی به شهروندان پیرامون نحوه اجرای صحیح مفاد دستورالعمل و اقدامات در دست انجام در این زمینه تاکید کرده و هشدار داده است در صورت تخطی از ضوابط دستورالعمل با خاطیان برخورد قانونی شود.

بر اساس اکوسیستم طبیعی و اصول زیست محیطی سگ‌ها به عنوان حیوانات اهلی در سراسر جهان شناخته شده و از ورود گونه‌های وحشی به مناطق شهری ممانعت می‌کنند و همچنین در کنترل جمعیت دیگر حیوانات کوچک جثه نقش مهمی دارند و از گسترش امراض مختلف که می‌تواند سلامت و بهداشت عمومی را به خطر اندازد جلوگیری کنند بنابراین نیاز است که در مناطق شهری و محلی حضور داشته باشند.

کشتار سگ‌ها شاید به نظر عده‌ای حیوان آزار که منافع اقتصادی برای آنان به همراه دارد راه حلی مؤثر و ساده‌ای برای کنترل جمعیت آنها باشد اما بر اساس تحقیقات و تجربه بین‌المللی روشی کارآمد، پایدار و انسانی نیست و خلاف شرع است و در طولانی مدت جمعیت سگ‌ها را کم نمی‌کند. مؤثرترین و بهترین راه برای کم کردن و کنترل جمعیت حیوانات بدون صاحب شهری روش سی ان وی آر است که مخففی است برای زنده گیری، عقیم سازی، واکسینه کردن و رهاسازی این شیوه به تأیید سازمان بهداشت جهانی رسیده و در بسیاری از کشورهای جهان جواب داده و هم اکنون در حال اجرا است.

علی‌هذا دستور فرمائید در راستای ارزش نهادن و حمایت از مطالبات مردمی به ویژه نشان دادن اهمیت حیوانات و دفاع از حقوق آنان ضمن توقف کشتار سگ‌های بدون صاحب و توقف زنده گیری غیراصولی توسط عوامل شهرداری که هیچ سر رشته‌ای در این باره ندارند نسبت به اجرای برخورد قاطع با متخلفان اقدامات لازم به عمل آید. "

کد خبر 457258

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کشتار سگ ها سگ کشی تيران و كرون فعال محیط زیست محيط زيست شهرداری تیران و کرون شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سگ های بدون صاحب شهرستان تیران مجمع فعالان زنده گیری محیط زیست جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۵۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایش واحد های شن و ماسه شهرستان چایپاره

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  باقر مهرعلیلو گفت: در این پایش وضعیت زیست محیطی واحدها از جمله نحوه مدیریت پساب تولیدی واحد، استفاده از سیستم آبپاش در فرایند تولید، میزان فضای سبز و  میزان ذرات محیطی واحدها مورد بازدید و بررسی قرار می گیرند.

وی افزود: ۷ واحد شن  و ماسه در شهرستان چایپاره فعال هستند و بر اساس ماده 27 قانون مالیات بر ارزش افزوده ، در صورت عدم رعایت استانداردهای زیست محیطی مشمول یک درصد عوارض سبز می شوند.
 

دیگر خبرها

  • کنترل جمعیت حیوانات بلا صاحب در ارومیه
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • پایش واحد های شن و ماسه شهرستان چایپاره
  • فیلم| انتقاد تند سناتور آمریکایی از سیاست آمریکا در قبال جنایات در غزه؛ وقت آن رسیده به صدای مردم آمریکا گوش دهیم!
  • زنگ خطر سگ‌های بلاصاحب و صاحب‌دار در جنوب کرمان به صدا در آمده است
  • شهروند خبرنگار انعکاس صدای مردم
  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن
  • ناتو زنگ خطر را به صدا درآورد
  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • محسن دلکرمی سرپرست شهرداری تیران شد